• Register
Fotografii de la Timerlan MD

 079486103 Servicii foto  pentru orice eveniment. Calitate inalta la pret accesibil tuturor ce doresc si tin sa imortalizeze cele mai importante evenimente din viata sa. 

.....

Echipa de Aur a Moldovei

USEFS - Campioana!!!

USEFS a devenit noua campioană a Moldovei la rugby pe plajă! Formaţia din Chişinău a câştigat titlul după ce a învins în toate cele patru etape de campionat. Astfel, USEFS a detronat campioana de anul trecut, Sporting ASEM, pe care a învins-o şi în finala ultimei etape.

Echipa USEFS Gold Team a făcut furori în acest sezon de rugby pe plajă. Baltag şi compania au câştigat toate cele patru etape, iar în ultima au învins în finală chiar campioana de anul trecut, Sporting ASEM, scor 12-9.

"Era şi de aşteptat la începutul turneului cu lotul pe care l-am avut să fim campioni. (...) Sunt majoritatea jucătorilor de la loturile naţionale de seniori şi juniori", a spus căpitanul echipei, Andrian Baltag. 

"După trei etape câştigate, astăzi a fost mai relaxant. Totuşi, ne-am mobilizat până la sfârşit şi am câştigat meciul. Am demonstrat că anul acesta nu am lăsat adversarilor nicio şansă", a spus jucătorul USEFS Ştefan Leca. 

Ultimul meci din campionat a adunat peste 200 de spectatori şi a fost comentat din tribune chiar de preşedintele Federaţiei de rugby.

"Mulţi mi-au zic că îmi stă bine comentator. Dar trebuie să fac studii. Nu am studii speciale. (...) Sunt bucuros că în fiecare an ne iese tot mai bine. Şi nivelul jocului se ridică. Asta este important", a declarat preşedintele FM de rugby, Vasile Revenco. 

Sporting ASEM a ocupat în acest an locul doi, iar podiumul clasamentului general a fost completat de echipa Şcolii Sportive de acrobatică şi rugby. Aceasta a fost cea de-a cincea ediţie a Campionatului Moldovei de rugby pe plajă, la care au participat, în premieră, opt echipe.

Informatii

Site-ul echipei GOLDTEAM (Rugby). Director - Tipa Anatol. Fotografii - Timerlan MD. Webmaster - NicoloMD.